Om RodalonFinder du ikke svar på dine spørgsmål i menupunkterne til venstre, er du velkommen til at skrive til os på rodalon
@brenntag-nordic.com eller du kan anvende nedenstående link (ved at klikke på "ny tråd"), hvor du kan skrive dit spørgsmål, som bliver besvaret så hurtigt som muligt. Det skal gøres opmærksom på, at alle ikke relevante emner slettes af administrator.

 

Lugt af Rodalon

Jeg har været glad for at læse gode råd herinde. Vi har skulle rense en del babyting, herunder barnevogn, lift og tekstiler som har stået i en fugtig garage og som derfor har lugtet meget jodslået. Barnevogn og lift er tørret af med Rodalon og vand efterfølgende. Barnevognsudstyret har været lagt i blød i Rodalon og har været i kort skylleprogram (kan ikke vaskes). Samme proces har de ting som har kunne vaskes været igennem, bortset fra at de efterfølgende har været vasket almindeligt i vaskemaskinen. De mange ting som har været lagt i blød i Rodalon lugter nu meget skarpt af Rodalon (også dem som har været vasket på et vaskeprogram efterfølgende). Da jeg ikke kender til kemien og dens betydning i Rodalon vil jeg gerne høre om lugten har nogen betydning for et spædbarn, herunder om det er helt risikofrit, hvis barnet kommer i kontakt med og evt sutter på materialet?

Forfatter Christina Hynkemejer (24. februar 2015, 10:50)

Lugt af Rodalon
» Re: Lugt af Rodalon (Bo, 24-02-2015 13:16)