Om RodalonFinder du ikke svar på dine spørgsmål i menupunkterne til venstre, er du velkommen til at skrive til os på rodalon
@brenntag-nordic.com eller du kan anvende nedenstående link (ved at klikke på "ny tråd"), hvor du kan skrive dit spørgsmål, som bliver besvaret så hurtigt som muligt. Det skal gøres opmærksom på, at alle ikke relevante emner slettes af administrator.

 

Statisk elektricitet i tøj!!

Hej.

Jeg er så træt af, at der er statisk elektricitet i mine tørklæder (og andet tøj), kan jeg ligge et tørklæde i blød i så lang tid (30 min.), uden at det skader det??
Virker det bedre end alm. skyllemiddel, som jeg ellers aldrig bruger i mit tøj??

Der ud over skal man godt nok bruge meget Rodalon, hvis man skal have tøj i blød, tørklædet og tøjet er jo nyt, og jeg bliver nødt til at skifte vandet, så det ikke smitter af..øv øv! Nå men spørgsmålet er; kan jeg ikke bruge vandet igen til f.eks. tørklæder, der ikke smitter af, hvis de ikke kan være der alle sammen?? Jeg er fan af tørklæder! :-)

Det er rigtigt, som der er en, der skriver, at der dog skulle en indholdsfortegnelse på Rodalon spray, selvom du skriver at indholdet er det samme som alm. Rodalon!!!

Når det så er sagt, så siger I også to ting ang. vask af tøj, når tøjet har lagt i blød i Rodalon. I siger, at det skal vaskes som en alm. vask efterfølgende, men der står også på Rodalon fortegnelsen, at det skal vaskes - men kun som "skyllevask" - altså uden brug af sæbe??
Der ud over synes jeg, at det sagtens kan tørre ind i tøjet, før man vasker det, det hjælper bedre!!

Hvorfor skulle vask til sportstøj være bedre, end det vi bruger nu i jeres flaske????

Lidt billigere måtte det også gerne være at købe Rodalon, der bliver hurtigt brugt en flaske?? ;-)

Mvh Gitte

Forfatter Gitte (12. marts 2015, 09:31)

Statisk elektricitet i tøj!!
» Re: Statisk elektricitet i tøj!! (Bo, 12-03-2015 10:12)
» Re: Statisk elektricitet i tøj!! (Gitte, 13-03-2015 07:13)
» Re: Statisk elektricitet i tøj!! (Bo, 13-03-2015 08:02)
» Re: Statisk elektricitet i tøj!! (Gitte, 13-03-2015 09:46)