Om RodalonFinder du ikke svar på dine spørgsmål i menupunkterne til venstre, er du velkommen til at skrive til os på rodalon
@brenntag-nordic.com eller du kan anvende nedenstående link (ved at klikke på "ny tråd"), hvor du kan skrive dit spørgsmål, som bliver besvaret så hurtigt som muligt. Det skal gøres opmærksom på, at alle ikke relevante emner slettes af administrator.

 

Tøj der har været i kontakt med afføring

Jeg vaskede en gang fejlagtigt en finvask på 40 grader, sammen med en måtte fra mit badeværelse, der havde været lidt afføring på (børnelort!). Efterfølgende lugtede hele vasken grimt, og jeg har haft meget svært ved at få den lugt væk fra mit vasketøj, det er som om den smitter. Jeg forsøgte mig med at lægge noget af tøjet i blød i indendørs rodalon, men fik aldrig gjort det med hele vasken.
Til min glæde kom rodalon sportsvask, som kunne bruges i vaskemaskinen, og det fungerer også som det skal, netop mod svedlugt. Men jeg synes stadig ikke det kan tage den lugt, der kom ved den famøse finvask. Har I et andet middel mod lugt fra tis og afføring, som kan bruges i vaskemaskinen?

Forfatter Kari (2. juni 2016, 07:49)