Om RodalonFinder du ikke svar på dine spørgsmål i menupunkterne til venstre, er du velkommen til at skrive til os på rodalon
@brenntag-nordic.com eller du kan anvende nedenstående link (ved at klikke på "ny tråd"), hvor du kan skrive dit spørgsmål, som bliver besvaret så hurtigt som muligt. Det skal gøres opmærksom på, at alle ikke relevante emner slettes af administrator.

 

Ufortyndet Rodalon er livsfarligt for hundehvalpe

Har I læst artiklen i Dansk Kennelklubs blad "Hunden" om en ulykkelig familie som mistede ikke kun 1 men 2 hundehvalpe og den 3. var på vej til at lide samme skæbne. Årsagen viste sig at være at familien havde taget spraytuden og sat over på ufortyndet Rodalon og aftørret hundetis på gulvet med det. Hvalpene havde formentlig slikket på det, og det medførte at de var tæt på at miste deres 3. Hvalp på det.
Jeg synes jeres deklaration endsige advarsel ikke er at se nogen steder. Vil fx gerne vide hvilken koncentration der er i "klar til brug" sprayflasken?
Vil kraftigt anbefale jer at tage ansvaret på jer, og undersøge sagen tilbunds og sørge for adækvat advarsel på jeres produkter.
Håber I forstår alvoren i dette. Vær glad for at det ikke er USA, og vær glad for at familien kun har henvendt sig til "Hunden".

Forfatter Lise Sønnersgaard (30. juni 2016, 21:27)