Om RodalonFinder du ikke svar på dine spørgsmål i menupunkterne til venstre, er du velkommen til at skrive til os på rodalon
@brenntag-nordic.com eller du kan anvende nedenstående link (ved at klikke på "ny tråd"), hvor du kan skrive dit spørgsmål, som bliver besvaret så hurtigt som muligt. Det skal gøres opmærksom på, at alle ikke relevante emner slettes af administrator.

 

Rodalon og urin

Hej Rodalon

Når jeg er i sommerhuset bruger jeg om natten en urinflaske fra apoteket, da jeg ellers skal på toilettet udenfor og det forstyrrer min nattesøvn. Jeg er begyndt at desinficere flasken med Rodalon som jeg lader stå i flasken nogle timer og ryster ind imellem inden jeg hælder det i toilettet. Forleden glemte jeg at hælde Rodalonen ud inden jeg om natten brugte flasken. Næste morgen var der flere mindre røde klumper i urinen. Det gjorde mig lidt forskrækket, men da jeg er obs på min urinfarve, tror jeg ikke jeg fejler noget, men at der sker en kemisk forbindelse med "noget" i urinen og Rodalonen. Men for en sikkerhed skyld.... hvorfor dannes der disse røde klumper??

Forfatter Henrik (2. oktober 2016, 10:36)

Rodalon og urin
» Re: Rodalon og urin (Bo, 03-10-2016 10:37)