Om RodalonFinder du ikke svar på dine spørgsmål i menupunkterne til venstre, er du velkommen til at skrive til os på rodalon
@brenntag-nordic.com eller du kan anvende nedenstående link (ved at klikke på "ny tråd"), hvor du kan skrive dit spørgsmål, som bliver besvaret så hurtigt som muligt. Det skal gøres opmærksom på, at alle ikke relevante emner slettes af administrator.

 

Vaskebold til Rodalon

Jeg har en stor mængde håndklæder der lugter og jeg synes det er uoverskueligt at skulle lægge det hele i blød fordi håndklæderne suger så meget væske. Det ville kræve et meget stort kar eller mange gentagelser

Jeg bor i en boligforening og vi har 3 store vaskemaskiner. Derfor overvejer jeg vaske at håndklæderne med Rodalon Sportsvask i vaskemaskinerne. Vaskemaskinerne er dog med indbygget automatisk vaskemiddelsdosering (man kan dog helt fravælge vaskemiddel), så jeg har ikke adgang til vaskemiddelsskuffen som på andre vaskemaskiner og er tvunget til at bruge vaskebold.

Jeg er lidt usikker på hvordan jeg bedst griber det an. Umiddelbart ville jeg tro at jeg bør vaske uden forvask og uden almindelig vaskemiddel men med Rodalon i en vaskebold.

- Er der en bestemt type vaskebold i anbefaler?
- Bør jeg vaske håndklæderne umiddelbart efter igen med vaskemiddel for at fjerne rester af Rodalon?

Forfatter Can Ali Tomruk (8. maj 2017, 12:03)