Rodalon SPORTSVASK
Køb produktet i Meny, Kvickly, Super Brugsen, Føtex, Bilka samt i Jem & Fix.  

Nyt produkt til effektiv fjernelse af svedlugt fra sportstøj, udstyr og sko. 

Nye resultater foretaget af  American Society for Microbiology* viser at bakterier stortrives i dit sportstøj. 
Når man sveder overføres sved og bakterier til tekstilerne, hvorefter bakterierne er i stand til at omdanne langkædede fedtsyrer, hormoner og aminosyrer til mindre flygtige forbindelser, som har en typisk ildelugt.

Endvidere kan man samle andre menneskers sved og bakterier op fra maskinerne i fitnesscentret, og hvis de har været syge, kan disse bakterier (og virus) således også smitte dig (forkølelse/influenza).

De bakterier, der forårsager denne lugt kan dræbes ved 60° C men langt fra alt tøj kan tåle denne høje temperatur - og hvad gør du så?

Rodalon SPORTSVASK er løsningen - produktet dræber bakterier ved almindelig vasketemperatur (30° C), og fjerner dermed svedlugt. 

Rodalon SPORTSVASK kan anvendes som iblødsætningsmiddel eller tilsættes som forvask eller skyllemiddel i selve vaskeprocessen - det er nemt, sikkert og effektivt.

Ved at sænke temperaturen fra 60° C til 30° C halverer du dit elforbrug, og tøjet slides mindre.

Køb Rodalon SPORTSVASK i dit lokale supermarked, byggemarked eller online. 

Se i øvrigt denne video hvor en testfamilie har prøvet Rodalon Sportsvask og er glade for resultatet. Tak til Malene for at ville fortælle om sin oplevelse med varen. Vi er glade for at kunne hjælpe med det sure :)

Se mere på youtube
www.youtube.com/watch

* Kilde http://aem.asm.org/content/early/2014/08/12/AEM.01422-14.full.pdf+html?ijkey=7ZnH4A6MFZj2A&keytype=ref&siteid=asmjournals

 

Rodalon SPORTSVASK