FAQ

Ofte stillet spørgsmål

Rodalon INDENDØRS

Adskiller Rodalon INDENDØRS sig fra andre produkter?

Ja, det gør Rodalon INDENDØRS. Modsat de fleste rengøringsmidler, opnås ikke bare en rengjort overflade, men samtidigt fjernes bakterier og andre mikroorganismer således at smitte og sygdom minimeres. Almindelige rengøringsmidler desinficerer ikke på samme måde.

Kan Rodalon INDENDØRS anvendes til kattebakke, hundekurv, fuglebur, akvarium, barnevogn m.m.?

Ja, Rodalon INDENDØRS desinficerer materialerne og fjerner dårlig lugt. Efterskyl materialer og overflader efterfølgende med rent vand. Absolut ingen fare forbundet med det.

Er Rodalon INDENDØRS sikkert at anvende?

Ja, Rodalon INDENDØRS er sikkert at anvende til de formål, der er beskrevet på etiketten. Da der er tale om et produkt, hvis formål er at desinficere diverse materialer og overflader, tilrådes det at anvende produktet med omtanke og sund fornuft, og i det omfang det er muligt at efterskylle med rent vand efter brug.

Fjerner Rodalon INDENDØRS dårlig lugt?

Ja, Rodalon INDENDØRS indeholder ingredienser, der effektivt dræber de mikroorganismer, som ofte er årsag til, at dårlig og ubehagelig lugt opstår.

Rodalon SKIMMEL

Kan Rodalon SKIMMEL både anvendes inde- og udendørs?

Ja, det kan Rodalon SKIMMEL med fordel, dog anbefales en temperatur på +10° C

Ved hvilken temperatur virker Rodalon SKIMMEL?

Det bedste resultat opnås når temperaturen er +10° C

Fjerner Rodalon SKIMMEL misfarvninger?

Nej, hvis først materialet er misfarvet kan det være yderst vanskeligt at fjerne disse misfarvninger. Ofte kan det være en fordel at spraye Rodalon SKIMMEL på den angrebne overflade, lad det sidde i min 5 minutter, og derefter bearbejde overfladen med en skuresvamp. Ved større angreb kan det være nødvendigt at få professionel hjælp eller udskifte materialerne.

Er Rodalon SKIMMEL specielt effektivt mod skimmelsvampe?

Rodalon SKIMMEL er specielt effektivt mod de skimmelsvampe, der opstår indendørs, hvor luftfugtigheden er > 70%. Samtidigt dræber Rodalon SKIMMEL de sporer, som under de rette betingelser kan formere sig, og angribe diverse overflader og materialer.

Rodalon SKIMMEL PLUS

Er Rodalon SKIMMEL PLUS specielt effektivt mod skimmelsvampe?

Rodalon SKIMMEL PLUS er specielt effektivt mod de skimmelsvampe, der opstår indendørs, hvor luftfugtigheden er > 70%. Samtidigt dræber produktet de sporer, som under de rette betingelser kan formere sig, og angribe diverse overflader og materialer.

Fjerner Rodalon SKIMMEL PLUS misfarvninger?

Nej, hvis først materialet er misfarvet kan det være yderst vanskeligt at fjerne disse misfarvninger. Ofte kan det være en fordel at spraye produktet på den angrebne overflade, lad det sidde i min 5 minutter, og derefter bearbejde overfladen med en skuresvamp. Ved større angreb kan det være nødvendigt at få professionel hjælp eller udskifte materialerne.

Ved hvilken temperatur virker SKIMMEL PLUS?

Den anbefalede temperaturen er +10° C. Ikke desto mindre virker Rodalon SKIMMEL PLUS ved lavere temperaturer end Rodalon SKIMMEL.

Hvad er forskellen på Rodalon SKIMMEL og SKIMMEL PLUS?

Rodalon SKIMMEL PLUS er tre gange så koncentreret, virker ved lavere temperatur samt har en hurtigere effekt.

Rodalon SPORTSVASK

Fjerner Rodalon SPORTSVASK dårlig lugt fra udstyr som fodboldstøvler, benskinner, vaskemaskemaskine m.m.?

Rodalon SPORTSVASK er meget effektivt til at fjerne dårlig lugt, og kan anvendes på stort set alle materialer, der tåler behandling med vand.

Kan Rodalon SPORTSVASK anvendes på alle tekstiler?

Rodalon SPORTSVASK er skånsomt, bleger ikke og kan anvendes på alle tekstiler. Dog anbefales en meget lav dosering ved sarte tekstiler som uld og silke.

Er almindeligt vaskemiddel ikke tilstrækkeligt?

Mange tekstiler tåler ikke vask ved +60° C, hvilket medfører at tekstilerne ofte vil indeholde et stort antal bakterier efter vask. Disse bakterier kan være sygdomsfremkaldende eller forårsage at svedlugt hurtigt fremkommer, eller ikke bliver fjernet ved vask. Rodalon SPORTSVASK fjerner effektivt bakterier og svedlugt ved 30° C, og der opnås derved et rent og hygiejnisk vaskeresultat.

Kan Rodalon SPORTSVASK anvendes sammen med vaskemiddel?

Nej og ja. Rodalon SPORTSVASK må ikke tilsættes på samme tid som vaskemidlet, det vil sige at produktet enten tilsættes i forvaskeskuffen eller i skyllemiddelskuffen, mens vaskemidlet kun tilsættes i vaskemiddelskuffen. Og derefter køres et almindeligt vaskeprogram.

Rodalon SPRAY

Skal Rodalon SPRAY blandes op med vand?

Nej, Rodalon SPRAY skal ikke fortyndes med vand. Det er et produkt, der allerede er klar til brug, og en fortyndet udgave vil fjerne effekten.

Fjerner Rodalon SPRAY dårlig lugt forårsaget af husdyr?

Ja, Rodalon SPRAY er effektivt til at fjerne rester af urin, opkast m.m.

Kan jeg bruge Rodalon SPRAY til at slå bakterier ihjel i køleskab og toilet?

Ja, Rodalon SPRAY indeholder ingredienser, der er velegnet til at dræbe de bakterier, som normalt forekommer i hjemmet, således at der opnås et rent og hygiejnisk resultat.

Kan Rodalon SPRAY anvendes på alle materialer indendørs?

Ja, Rodalon SPRAY kan stort set anvendes på alle materialer, der også tåler vand.

Rodalon UDENDØRS

Hvad er forskellen på Rodalon UDENDØRS og Rodalon INDENDØRS?

Rodalon UDENDØRS er et rengøringsmiddel, der er specielt udviklet til at fjerne de belægninger, der forekommer på udendørs materialer. Rodalon INDENDØRS er et desinfektionsmiddel, der effektivt fjerner de mikroorganismer, der forekommer indendørs, og som kan forårsage smitte og sygdom.

Skal overfladerne efterskylles med rent vand efter brug?

Nej, det bedste resultat opnås ved at lade Rodalon UDENDØRS sidde på overfladerne så længe som muligt. Så ordner vind og vejr resten.

Fjerner Rodalon UDENDØRS belægninger fra tag, terrasse, hegn, sten, havemøbler m.m.?

Ja, formuleringen er specielt udviklet til at fjerne de belægninger, der naturligt vil forekomme på diverse udendørs materialer.

Kan man benytte Rodalon UDENDØRS til rengøring af træterrasse?

Ja, Rodalon UDENDØRS kan også benyttes på træterrasser. Det er udviklet til at fjerne belægninger fra overflader.

Se flere af vores produkter