FJERN BELÆGNINGER

Med foråret kommer lyset, så vi pludselig kan se, at fliser, hegn og tag har taget farve eller fået diverse belægninger. Det er nemt og billigt at få alle de udendørs overflader pæne igen. Læs her hvordan.

UDENDØRS OVERFLADER

Hvis du tager et smut i dit lokale byggemarked, så vil du hurtigt se, at der står produkter på hylderne til stort set alle typer af overflader. Dét med formålet at fjerne forskellige belægninger som eksempelvis smuds, snavs eller andet. Det er typisk fra husmuren, diverse facader, terrasseplanker, havemøbler, fliser og sikkert endnu flere. Hvad nu hvis du kan nøjes med ét enkelt produkt til alle de overflader? Det kan du nemlig med Rodalon UDENDØRS, som klarer rengøringen af alle udendørs overflader. Det kan også benyttes til at vaske eksempelvis et drivhus ned indvendigt.

Læs mere om rengøring udendørs | IdeNyt

VASKEGUIDE

Uanset hvad du skal vaske ned udendørs, så er fremgangsmåden mere eller mindre den samme. Det handler mere om, hvor slemt det reelt står til, da dét bestemmer hvor meget overfladen skal mekanisk bearbejdes. Altså hvor meget man skal skrubbe før snavs og smuds er væk fra overfladen og den igen er ren.

  • Bland koncentratet med vand 1:9
  • Påfør med kost, sprøjte, børste eller klud

I forhold til, hvor lang tid, det skal sidde på, så er det svært at sige en minimumstid, da det kommer helt an på vind, vejr, belægning mv. Det er altså individuelt. Uanset er det væsentligt, at der rengøres mekanisk med en kost eller børste, så man på den måde hjælper den respektive belægning af overfladen.

OBS: Flisepest kræver en del mekanisk bearbejdning for at få et resultat.

HVOR KAN PRODUKTET KØBES

Produkterne fra Rodalon kan købes i alle byggemarkeder, de store supermarkeder og online. Det kan findes på spot i discountbutikkerne fra tid til anden, men er fast hyldevare de resterende steder. Der er ingen grund til at betale en professionel for at gøre det, eller for den sags skyld købe en masse forskellige produkter, når Rodalon UDENDØRS gør det på en effektiv, skånsom, men også billig måde. Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at ringe eller skrive ind til os via vores kontaktformular her på siden, som er åben 7-15 i hverdagene.

Rengøring af fliser.