Forskel på at rengøre og desinficere?

Vi vil alle sammen gerne leve i et rent og pænt hjem. Vi vil alle gerne sikre os, at vi og vores børn lever og vokser op i et hjem, der er helt og aldeles rent for uønskede bakterier. Et sundt indendørsklima så at sige. Og det er uanset, om det er børneværelset, køkkenet eller badeværelset.

Rodalon tilbyder en serie af de absolut bedste produkter inden for desinfektion. Når vi rejser rundt i landet, spørger folk og ellers får feedback tilbage fra sælgere, så virker det til, at det ikke er helt klart, at der er stor forskel på at rengøre med og uden et desinficerende middel. Det vil vi meget gerne lave om på.

Hvad er rengøring?

Rengøring henviser til dén fysiske proces ved fjernelse af snavs udført med vand og sæbe. Det henviser til den normale proces med et universalt rengøringsprodukt, vand og en klud. Som vi alle kender det. Ved den proces fjerner man som sagt snavs, fedt og så en mængde af de uønskede bakterier.

Hvad er desinfektion?

Desinfektion er dét, du ikke kan se, men dét, der kan være allerfarligst. Det er måden hvorpå, du ikke blot får det til at se pænt ud, men også sørger for, at det er helt og aldeles ufarligt at opholde sig i det givne rum. Et decificeret rum. Benytter du dig af et desinficerende produkt, så nøjes du ikke med at skubbe uønskede bakterier rundt på overfladerne, men derimod at sikre at de bliver decificeret og dermed fjernet, og at der ikke ophober sig noget, der kan være potentielt farligt for mennesket.

Desinficering i rengøringsrutinen

Når vi gør rent med vand, sæbe og en klud, så bør et desinficerende produkt indgå i processen. Ene og alene for at sikre en optimal rengøring. Spækbrætter, fade, bordplader, knive til opvask i hånden, apparaturer og blandingsbatterier, tastaturer, telefonskærme, hylderne i køleskabet og alle andre ting og steder i hjemmet, hvor man på nuværende tidspunkt kun benytter sig at vand og sæbe. Du skal gøre det for din egen og dit helbreds skyld.

Det gælder også dit tøj

Det er ikke kun overfladerne i og uden for huset, hvori et desinficerende produkt fra Rodalon bør indgå. Det bør også indgå i din tøjvask. Vi har udviklet et produkt, der hedder Rodalon SPORTSVASK, som er målrettet folket med en aktiv livsstil. Dét, fordi det er der, hvor folk som udgangspunkt oplever problematikken med at vaske en svedig trøje, som så stadig har en særpræget lugt efter vask. Rodalon SPORTSVASK deinficerer, fjerner lugt og er udviklet, så det kan fjerne uønskede bakterier ved lavere vasketemperatur. Det er ikke alene sundt for dig, men også bedre for miljøet, fordi produktet virker ved lavere vasketemperatur. Helt ned til 30 grader. Et unikt, deficerende produkt. Produktet hedder Rodalon SPORTSVASK, men er til alle, der bekymrer sig om lugten i tøjet og endnu vigtigere, at tøjet reelt er rent efter vask. Så hvis man vil decinficere sit tøj, sko eller andet, som er vaskbart, så skal man benytte det produkt.

Hvis du har spørgsmål til desinfektion, så skriv til os via vores kontaktformular.