HUNDENS BEDSTE VEN

Mennesket siges at være hundens bedste ven, men husker du så at være en god ven for din hund, så du ikke får en syg hund? Hunde, store som små, er på daglig basis i berøring med masser af potentielle sygdomsfremkaldende bakterier. Når du er ude, er det svært at gøre meget ved, men du kan om ikke andet sikre dit eget hjem for din firbenede ven, så du minimerer risikoen for en syg hund.

SMITTE I HJEMMET

Der er masser af smittekilder i hjemmet, som kan gøre din hund syg. De kan også blive taget med hjem, efter du har været ude og gå den daglige, lange tur med hunden. Det er derfor vigtigt, at man regelmæssigt vasker de ting og steder, som hunden kan og vil være i berøring med. Det skal ikke nødvendigvis ske på daglig basis, men det er en god ide at have det i baghovedet, når du alligevel er igang med den vanlige søndagsrengøring.

UNIVERSAL RENGØRING IKKE NOK

Apropos den vanlige søndagsrengøring, så er det netop et af problemerne. Det almindelige universelle vaskemiddel fjerner nemlig ikke bakterierne, da det ikke har en desinficerende effekt. Det er her Rodalon INDENDØRS eller Rodalon INDENDØRS SPRAY kommer ind i billedet. Henholdsvis koncentrat og en klar-til-brug i en sprayflaske. De har begge en desinficerende effekt, og er dermed det produkt, du leder efter, når du skal gøre rigtigt rent og fjerne bakterier samt lugt.

OMRÅDER

Det siger måske sig selv, men det er hundens mad- og vandskål, i hunden kurv og transportbur samt legetøj, der regelmæssigt skal have en tur med Rodalon INDENDØRS eller Rodalon INDENDØRS SPRAY. Derudover er der måske nogle hundetæpper eller andre ting, som din firbenede ven er i kontakt med på daglig basis, som skal have en tur med kluden. Et sundt indeklima for din hund forebygger potentielle sygdomme samt modvirker smitte over tid. Pas på din firbede ven og forebyg en syg hund.

VASKEGUIDE

  • Spray/Vask de respektive områder/genstande
  • Lad det sidde i minimum 10 minutter
  • Skyl efter med rent vand

Det er nemt, enkelt og billigt – og så minimerer du chancen for en syg hund.

Kan købes i de fleste super- og byggemarkeder samt online.

BONUSINFO

Politiet har i mange år benyttet Rodalon til rengøring af hundebure- og gårde.