LUGT I BIL

Uanset om det er stof eller lædersæder, så er grunden til, at det lugter i bilen meget simpel. Det er ganske enkelt fordi, at der er bakterier i stoffet på sæderne, som ikke er blevet fjernet.  Der er ikke ret mange, der rent faktisk ved, at det er bakterier, som forårsager lugt. Det gør sig gældende uanset om det er sure sokker, en skjorte eller, som beskrevet i det her tilfælde, sæderne i bilen, der lugter surt. Spørgsmålet er, hvad man kan gøre, hvis man vil den uønskede lugt i bilen og specifikt lugt fra sæderne til livs.

DROP DYRE PRODUKTER

Du kan finde bunkevis af produkter til lugt i bilen eller generelt til at fjerne lugt. De er enten hamrende dyre eller blot produkter, som ganske enkelt bare er vand med masser af parfume. De produkter, som nøjes med at sløre lugten med duften af violer, fjerner ikke de bakterier, som forårsager lugt, men skjuler dem blot. Så dufter der af violer i et par dage, hvorefter parfumen har aftaget, og lugten i bilen endnu engang er et problem. Rodalon INDENDØRS SPRAY kan fjerner bakterier og dermed lugt. Det er et produkt, som ikke koster en bondegård, og som desuden ikke er fyldt med hverken parfume, farve eller andre mærkelige indholdstoffer. Der er heller ikke noget i produktet, som vil blege dét, det bliver brugt på. Det eneste, man skal være opmærksom på, er, at materialet er farveægte. Det handler groft sagt om, om det kan tåle vand.

VASKEGUIDE

  • Spray produktet på de området
  • Lad produktet sidde på i 30 minutter
  • Tør det af med en ren, våd klud
  • Lad det lufttørre over natten

OBS: Materialet skal være farveægte.

FOREBYG LUGT I BILEN

Der er ingen grund til at vente til problemet er opstået. Det er klart det nemmeste at forebygge ophobning af bakterier, som forårsager lugt, kontra at helbrede, når lugten er opstået. Gør det til en del af rutinen, når du støvsuger og vasker bilen, at du lige giver sæderne en tur med spray. På den måde sørger du for, at bilen altid er ren og lugtfri. Stofsæderne har den ulempe, at, hvis de er blevet meget våde, det kan være nødvendigt med mere end blot et par timer til at tørre. Lædersæder kan omvendt være tørre umiddelbart efter behandling med Rodalon INDENDØRS SPRAY.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Du er mere end velkommen til at kontakte os via chat, kontaktformularen eller via vores E-mail rodalon@brenntag-nordic.com. I åbeningstiden bestræber vi os på at svare indenfor nogle minutter. Du er også meget velkommen til at følge os på Facebook og Instagram, hvor vi ligger gode råd og billeder op.

Unge kvinde holder sig for næsten.