RENGØR HAVEMØBLER

Sommeren er godt igang og havemøblerne taget i brug. Spørgsmålet er, om du allerede har rengjort havemøblerne, eller om de stadig trænger til en tur, så de også er klar til sommerferien. Havemøbler, der står ude, rammes af vind og vejr, hvilket kan give en masse forskellige typer belægninger i forskellige farver. Det er ikke altid lige nemt at få de belægninger rengjort af havemøblerne, men der findes rent faktisk en nem, enkel og billig måde: Rodalon UDENDØRS.

BELÆGNINGER

Som sagt rammes havemøblerne af mange forskellige typer belægninger. Dét uanset om møblerne er i plastik, aluminium, jern, træ eller andet materiale. Belægningerne ligger sig på overfladen af materialet, som er dét, der gør, at havemøblerne fremstår beskidte. Afhængig af materialet, kan det være nemmere og sværere at få rengjort belægningerne. Er det på hårde overfalder som aluminum eller plast, er det usandsynligt at belægningerne kan trænge igennem overfladen, hvorfor de nemt rengøres af med det rette produkt. Er det ubehandlet træ, kan belægningerne være mere genstridige og kræve en smule mere mekanisk bearbejdning, før havemøblerne igen er som nye.

VASKEGUIDE

Rodalon UDENDØRS er et danskproduceret rengøringsprodukt til udendørs overflader. Det indeholder et aktiv, som i rengøringsprocessen løsner belægningerne nemt og skånsomt, så de nemt og enkelt kan vaskes bort. Der er intet hokus pokus i produktet, da det er testet effektivt ved den anbefalede dossering på 1:10.

  • Blandt produktet 1:10 i en vaskebalje
  • Find en opvaskebørst, svamp eller lignende
  • Vask havemøblerne godt ind
  • Vask af med rent vand

Derefter bør dine havemøbler stå rent og fint og så kan sommeren bare komme an.

HVOR KAN PRODUKTET KØBES?

Rodalon UDENDØRS kan som sagt købes i dit lokale byggemarked og i de større supermarkeder. Det er fast sortiment i byggemarkederne, hvor det i supermarkederne fast kan findes i havecentrene i Føtex og Bilka samt Meny, Løvbjerg, ABC, Liva samt på diverse online webshops som Nemlig.com. Så kan du i samme lejlighed også få set resten af produkterne i Rodalon-serien.