KOM AF MED SVEDLUGT

Oplever du også, at selvom du har vasket dit tøj som normalt med det almindelige vaskemiddel på 30-40 grader, så er svedlugt stadig til stede eller forekommer hurtigt ved brug. Det er du ikke alene om, da man, når man vasker med almindeligt vaskemiddel på normale grader, ikke får fjernet de bakterier, som forårsager den velkendte svedlugt. Specielt sportstøjet er udsat for en stor mængde bakterier, hvorfor det som oftest er den slags tøj, man oplever de største problemer med svedlugt efter vask. Og som desuden kommer hurtigt tilbage ved brug af tøjet.

HVORFOR SVEDLUGT?

Mange ved ikke, at det rent faktisk er bakterierne, der forårsager den svedlugt, man prøver at komme af med, når man vasker. Det er bakterierne, der skal fjernes, hvis den svedlugt skal fjernes. I den forbindelse er dit almindelige vaskemiddel ikke nok, da det ikke har en desinficerende effekt. Det rengørre visuelt og fjerner kun en del af bakterierne. Det fjerner de synlige pletter og en andel af det samlede antal bakterier. Skulle man bakterierne helt til livs uden et vaskemiddel, så skal man op i grader, hvilket tøjet som udgangspunkt ikke kan tåle. Slet ikke dét stof, det normale fitnesstøj er lavet af. Som allerede nævnt, så skal man ganske enkelt benytte et desinficerende produkt, hvis man skal helt af med svedlugt.

SPORTSVASK FJERNER LUGTEN

Rodalon har udviklet et desinficerende produkt. Et vaskemiddel, som kan desinficere og dermed fjerne de bakterier, som forårsager den svedlugt, man prøver at vaske ud med et almindeligt vaskemiddel. Der findes ikke ret mange produkter på markedet, som har en desinficerende effekt, og som virker ned til 30 grader, hvorfor Rodalon SPORTSVASK er unikt. Rodalon SPORTSVASK har et aktivt stof, som nedbryder de bakterier. Produktet kan enten benyttes i skyllemiddelskuffen, hvor den almindelige sæbe er i sæbeskuffen, ved iblødsætning eller som erstatning for almindeligt vaskemiddel i sæbeskuffen. Så længe det ikke blandet i samme skuffe som det almindelige vaskemiddel, da det vil minimere effekten.

UDELAD VASKEMIDDEL

Som nævnt tidligere, så kan almindeligt vaskemiddel fjerne pletter, hvor Rodalon SPORTSVASK kan fjerne bakterierne. Ikke desto mindre kan man rent faktisk erstatte den almindelige sæbe med Rodalon SPORTSVASK, hvis ikke tøjet er fyldt med pletter. Er det almindeligt fitnesstøj, kan man blot benytte Rodalon SPORTSVASK i sæbeskuffen og helt udelade sæben. På den måde får du et optimalt resultat og samtidig spare du på den almindelige sæbe.

FUNGERER OGSÅ TIL HVERDAGSTØJ

Rodalon SPORTSVASK er oplagt til fitnesstøj, da det, som nævnt, er særligt udsat i forhold til bakterier og dermed svedlugt. Ikke desto mindre bør produktet også anvendes til de stykker hverdagstøj, som også er særligt udsat. Dét er sokker, undertøj, undertrøjer, skjorter og meget mere. Tøj, som er i direkte kontakt med huden, og som oftest kommer til at lugte hurtigt igen.

HVOR KAN SPORTSVASK KØBES?

Rodalon SPORTSVASK kan købes i Bilka, Føtex, Kvickly, Super Brugsen og Meny. Derudover kan produktet købes online samt i flere byggemarkeder som eksempelvis Jem & Fix.

VASKEGUIDE

Vaskemaskine: 50-100 ml afhængig af mængde og lugt.

Produktet virker ned til 30 grader, og du bestemmer selv, om du vil vaske med SPORTSVASK alene i sæbeskuffen, eller om det er samtidig med almindeligt vaskemiddel, hvor det så blot skal i skuffen til skyllemiddel. Du kan, som skrevet tidligere, helt udelade det almindelige vaskemiddel, når du vasker tøj alene med formålet om at fjerner lugten. Det gør sig specielt gældende ved almindeligt hverdagstøj, undertøj og sportstøj. Det kan også benyttes som forvask ved samme mængde.

Iblødsætning: 25 ml/1l vand.

Ønsker man at ligge noget i blød i SPORTSVASK, kan det blot fyldes i en opvaskebalje eller lignende. Der kan det som udgangspunkt ligge så lang tid det nu engang passer, men som minimum en halv time, hvis det skal nå at have fuld effekt.

Vaskemaskine med tøj.