VASK AF BÅD

Vinteren er ovre, temperaturen er på vej op og båden er klar til at blive sat i vandet. En tid, bådfolket med garanti har set frem til – og ser frem til hvert evig eneste år.  Det betyder samtidig, at det er tid til vask af båden, så den vedligeholdes optimalt, men også fordi man selvfølgelig skal på vandet i en båd, der skinner rent.

BELÆGNINGER

Belægningerne på båden kommer grundet vand, vind og vejr. De kan ikke undgås, men de kan fjernes ved grundig rengøring med Rodalon UDENDØRS. Det er et produkt, som bådfolket har brugt i mere end 50 år til vask af båd og udstyr, da det netop er perfekt til at rengøre alle former for belægninger af på en nem og skånsom måde. I forbindelse med rengøringsrutinen af vask af båd, kan man ligeså godt benytte lejligheden til at vaske parasoller, presenninger, sejl og hvad der ellers gemmer sig på præcis din båd. Det kan også være, at du har kajakken med, og den kan også sagtens få en tur med Rodalon UDENDØRS.

FREMGANGSMÅDE

Det er som sagt meget nemt at fjerne belægningerne i forbindelse med vask af båden og udstyr derudover. Det er ét produkt, lidt vand og en kost eller andet til at vaske produktet på overfalden. Det kan være en mellemhår kost, en svamp, en børste eller noget lignende. Benyttes en sprøjte, så pas på med trykket.

  • Køb Rodalon UDENDØRS i dit super- eller byggemarked
  • Bland produktet 1:10 (testet effekt ved anbefalet dosering)
  • Vask på de respektive overflader med belægninger
  • Lad det sidde så længe som muligt (minimum en halv time)
  • Lad vind og vejr klare resten eller vask af med almindeligt vand

Det er fast hyldevare i de fleste super- og byggemarkeder og kan findes online.

INDENDØRS KONTRA UDENDØRS

Flere spørger hvad forskellen på Rodalon INDENDØRS og Rodalon UDENDØRS er, og om det egentlig ikke blot er samme produkt. Det korte svar er nej, det er ikke det samme produkt i forskellige emballager. Det er to vidt forskellige formularer, der er bagved de to forskellige produkter. Du vil ikke opnå i nærheden af den samme effekt, eksempelvis ved vask af båd, hvis du benytter produktet til indendørs brug. Hvor Rodalon INDENDØRS er på ph-neutralt, så er Rodalon UDENDØRS svagt syrlig, da det på den måde er forberedt til på bedste vis at rengøre belægninger fra overfalder, der er under påvirkning af udendørs vejr og vind.