VASK AF CAMPINGVOGN

Foråret står for døren, solen kigger frem og campingsæsonen er startet. Spørgsmålet er, om campingvognen også er klar? Det er nok tid til at vaske campingvognen ned og gøre den klar til at trille land og rige rundt. Løsningen er nem, simpel og billig!

ÉT PRODUKT TIL ALT UDENDØRS

Hvis du er en erfaren campist, så har du sikkert allerede været hoppet i fælden i byggemarkedet og købt et specialprodukt til at rengøre og vaske campingvognen ren for diverse belægninger, mos og andet. Er du ny i campistfælelskabet, så har du muligheden for at undgå selv samme fælde, når du skal vaske campingvognen ned til den kommende campingsæson.

Rodalon UDENDØRS er et velkendt, dansk produkt, som har eksisteret siden Ruder Konge var knægt, og det er der én eneste grund til – det virker. Man kan få det i alle byggemarkeder, de store supermarkeder, online og fra tid til anden på spothylderne i discountbutikkerne.

Som skrevet i overskriften, så kan Rodalon UDENDØRS netop benyttes til at vaske campingvognen ned og til rengøring af alle andre udendørs overflader. Dét uanset om det er havemøbler, tage, hegn eller terrassen, som trænger til at blive vasket ren for diverse belægninger. Dét på en skånsom, men absolut effektiv måde.

Læs om anvendelsesmulighederne | Rodalon 

VASKEGUIDE

Det er ganske nemt at vaske campingvognen ren.

Vask af campingvogn:

  • Bland Rodalon UDENDØRS op 1:10
  • Vask på med kost, svamp, børste eller lignende
  • Lad sidde så længe som muligt
  • Vind og vejr klarer resten

Kan man ikke vente på vejr og vind, så spul den ren med vandslangen.

RENS AF VANDTANK

Har du campingvogn, kender du sikkert også til dét problem at rense vandtanken. Der er ikke ret mange der ved, at man også kan benytte Rodalon til det. Forskellen er dog, at vi bevæger os ind i campingvognen, hvorfor man skal benytte Rodalon INDENDØRS og ikke Rodalon UDENDØRS. Nu tænker du sikkert, at det er fis, og at man selvfølgelig kan benytte det samme produkt, men der er rent faktisk tale om to helt forskellige indhold. INDENDØRS har en bedre effekt på bakterier i det omfang, vandtankene skal rengøres på. Derudover er der ganske enkelt en mere sæbende effekt i produktet til udendørsbrug, hvilket kan være ret så belastende, når man skal skylle sådanne systemer igennem.

Det er ikke nødvendigt at fylde hele vandtanken, når bare varmtvandsbeholderen fyldes. Kør det igennem systemet, lad det være natten over og skyld så grundigt igennem med rigelige mængder vand. Gør du det en til to gange om året, afhængig af brug, så vil den være ren og klar til brug!

Læs mere om rengøring af vandtanke | DCU

TRAILER & AUTOCAMPER

En lille sidenote til det at vaske campingvognen ned til campingsæsonens start, så er det selvfølgelig også muligt at vaske både trailer eller mobil home af i selv samme produkt. Som nævnt tidligere, så er det et universalt produkt til rengøring af alle vaskebare overflader udenfor huset. Det har eksisteret siden 1950 og bliver produceret i Danmark.

Der er ingen gode undskyldninger for ikke at vaske campingvognen.

Beskidt campingvogn